4.11.2013 15:54

Τοπικές επενδύσεις κόντρα στον καιρό

ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ SUPER MARKET

Κόντρα στο ρεύμα και στους δύσκολους καιρούς δυο χιώτικα σούπερ μάρκετ, Key food και Χαρά, επεκτείνουν το δίκτυο τους στο κέντρο της πόλης κι επενδύουν στα καθημερινά ψώνια των πολιτών, δημιουργώντας χώρους σύγχρονους λειτουργικούς, στο κέντρο της αγοράς.

Το «κλειδί» της καθημερινότητας
Στην οδό Βενιζέλου, εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται το σούπερ μάρκετ «KEY FOOD». Το συγκεκριμένο κατάστημα, από τα πρώτα της αλυσίδας, επεκτείνεται. Μαζί με τις απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες προχωρά σε μια πλήρη ανακαίνιση κι εκσυγχρονισμό του χώρου. Στο ερώτημα πώς εξακολουθεί να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα η απάντηση του συνιδιοκτήτη Παν. Λαμπρινούδη ήταν απλή και αφοπλιστική. «Ήταν αναγκαίο κακό. Αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στο διπλανό κατάστημα και ολόκληρο πλέον το κατάστημα της Βενιζέλου διαμορφώνεται στα 360 τ.μ. Όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το διπλανό μαγαζί δε γίνονταν να αφήσουμε το υφιστάμενο ως είχε. Γι αυτό ξεκινήσαμε τις εργασίες και στα δυο. Θα αλλάξουν εντελώς, θα εκσυγχρονιστούν πλήρως και θα δημιουργήσουμε ένα χώρο λειτουργικό κι υπερσύγχρονο που θα καλύπτει τις ανάγκες ενός σούπερ μάρκετ πόλης για τον πελάτη που θέλει μερικά ψώνια στα γρήγορα», εξηγεί.
Στο καινούργιο κεντρικό κατάστημα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες, οι καταναλωτές θα βρίσκουν τα πάντα, από ψώνια ημέρας, γάλα, ψωμί, μέχρι μαναβική, κρέατα, κ.λπ. «Θα είναι ένας χώρος για τα καθημερινά ψώνια της νοικοκυράς, της εργαζόμενης, που μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορεί εύκολα να προμηθεύεται είδη που δεν έχει τη δυνατότητα να έχει σε επάρκεια στο σπίτι για μια εβδομάδα».

Η χαρά της Κουντουριώτη
Ανάλογα επιχειρηματικά ανοίγματα γίνονται και από το «ΧΑΡΑ», με τους αδερφούς Γιαννούμη να χρησιμοποιούν και να μετατρέπουν σε σούπερ μάρκετ πόλης το ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή της Κουντουριώτη με τη Βενιζέλου.
« Τα εισοδήματα του κόσμου συρρικνώνονται και έχει γίνει μια μεταβολή και μεταστροφή στον τρόπο που ψωνίζει. Είναι περισσότερες οι φορές που επισκέπτεται καταστήματα για λιγότερα ψώνια από ότι παλιότερα. Αυτό έρχεται να καλύψει το νέο Χαρά, που θα προσφέρει προϊόντα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σε τιμές μεγάλου σούπερ μάρκετ», δήλωσε στον «π» ο Π. Γιαννούμης. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι στο νέο σούπερ μάρκετ θα υπάρχει με τη μορφή shop in the shop και παράρτημα του αρτοποιείου «Καρβέλι».
Οι εργασίες ήδη προχωρούν και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, εξήγησε ο κ. Γιαννούμης, μην παραλείποντας να σχολιάσει πως γενικότερα οι Χιώτες στηρίζουν τα Χιώτικα σούπερ μάρκετ, ευχαριστώντας τους γι αυτήν την επιλογή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ