6.10.2014 17:34

Τον καρδιολόγο του ήθελε ο Ιατρικός σύλλογος

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σημαντικό και δύσκολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί στις μέρες μας, τόσο έντονα μάλιστα που κατάφεραν να τους συσπειρώσουν στις τάξεις του συνδικαλιστικού τους οργάνου και να μεταφραστούν σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές.

Τι έβγαλε η κάλπη

Στις εκλογές του ιατρικού συλλόγου Χίου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ψήφισαν 163 γιατροί εκλέγοντας με 121 ψήφους πρώτο τον Θ. Καρτάλη κι αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μεταξύ των Χιωτών γιατρών δεν μπήκαν ούτε κομματικές γραμμές ούτε περιχαρακώσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον αριθμό ψήφων που έλαβαν εξελέγη το παρακάτω 9 μελές Συμβούλιο:

Θανάσης Καρτάλης 121, Γιάννης Μανάρας 94, Ιφιγένεια Τόπακα 89, Γιάννης Σταυράκης 73, Γιώργος Πλέσσας 69, Πέτρος Βούτας 67, Δημήτρης Παπαληός 53, Αριστόδημος Δαμαλάς 53, Ηλίας Θεοδωρόπουλος 47.  Ως εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εξελέγησαν η Ιφιγένεια Τόπακα και ο Δημήτρης Παπαληός.

Μεγάλη συμμετοχή, μεγάλη ευθύνη

Στο γεγονός της μεγάλης συμμετοχής των γιατρών στην εκλογική  διαδικασία στάθηκε ο Θ. Καρτάλης, σχολιάζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που οι εκλογές του ιατρικού συλλόγου είχαν τόσο μεγάλη συμμετοχή. Παράλληλα βάζοντας με μια πρώτη και βιαστική εκτίμηση τους στόχους ως νέα διοίκηση σκιαγραφεί τα σημαντικά προβλήματα που έχουν οι συνάδελφοι του και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και τα διαγνωστικά κέντρα, οι περικοπές, τα ενδεχόμενα κατάργηση κλινικών και δομών όπως η παιδιατρική κ.λπ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ