17.11.2023 11:54

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου τιμά την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Το Σωματείο Συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ Χίου καλεί όλους τους συνταξιούχους να τιμήσουμε την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ,τους αγώνες των φοιτητών και του λαού που ενωμένοι βγήκαν μπροστά και διεκδίκησαν τα συνθήματα που ακόμα υπάρχουν εως σήμερα. Σήμερα που το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ με την στήριξη του ΝΑΤΟ των Η.Π.Α και της Ε.Ε εγκληματεί απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό και δολοφονεί αμάχους και παιδιά ,βομβαρδίζει νοσοκομεία και σχολεία, συνεχίζει να επεκτείνει την πολύχρονη κατοχή του στα παλαιστινιακά εδάφη. Η χώρα μας εμπλέκεται ολοένα και βαθύτερα με την αποστολή τριών πολεμικών πλοίων στην περιοχή ,όπως και με την εξυπηρέτηση που τους παρέχουν οι στρατιωτικές βάσεις οι οποίες έχουν γεμίσει με πολεμικά πλοία και αεροσκάφη των Η.Π.Α και μας θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο με τις εξελίξεις στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια. 

Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που συνθλίβει τα δικαιώματά μας για εργασία, περίθαλψη ,παιδεία ,υγεία ,ακρίβεια και κατακρεούργηση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που βρίσκονται στο πλευρό της Παλαιστίνης και υποστηρίζουμε το δικαίωμα της για ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απεμπλοκή της Ελλάδας από όλο αυτό το κουβάρι των επικίνδυνων εξελίξεων και να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11/23 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ