18.6.2015 10:26

Την επόμενη εβδομάδα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Tην Τρίτη 23 Ιουνίου θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η ανάρτηση των βαθμολογιών στα λύκεια θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί και θα ολοκληρωθεί έως το απόγευμα στις απομακρυσμένες περιοχές.

Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας έχει ζητήσει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες καταχώρισης της τελικής βαθμολογίας το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2015 για όλα τα μαθήματα ώστε στη στη συνέχεια να γίνουν οι διασταυρώσεις των στοιχείων και τα «πακέτα» με τις βαθμολογίες να σταλούν στα σχολεία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν την πρόχειρη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους, το οποίο θα πρέπει θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά (στην οριστική μορφή του) έως τις 7 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τη διδακτέα - εξεταστέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ' Λυκείου των ημερησίων λυκείων για το σχολικό έτος 2015-2016.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ