6.2.2017 19:59

Τίμησαν τον Κ. Περρίκο

O Σύλλογος Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής και η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής τίμησαν τον ήρωα Κώστα Περρίκο, ως ελάχιστη τιμή σε ότι πρόσφερε στη πατρίδα.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής και περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του ήρωα Κώστα Περρίκου που βρίσκεται στην γωνία των οδών Πατησίων και Γλάδστωνος.

Ακολούθως ομιλία για τον ήρωα από τον Δρ. Ηλία Φιλιππίδη Κοινωνιολόγο - Νομικό με θέμα: "Το παράδειγμα του Κώστα Περρίκου και το μήνυμα του για την εποχή μας", στην αίθουσα της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Κάνιγγος 23 Αθήνα.

 

Χαιρετισμό απεύθηνε ο Πρόεδρος των Καλλιμασιωτών Αιμιλιανός Ευαγγελινός και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πανεπιστημιακός Ηλίας Φιλιππίδης Κοινωνιολόγος - Νομικός. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η π. Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Χίου Δημήτρης Πάρρας, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Μίμης Μυλωνάδης, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου φίλοι Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, η Πρόεδρος των Πυργούσων Αττικής Μαρία Μπρη Παπαμακάριου, ο Αντισυνταγματάρχης Ευάγγελος Φράσκος, οΝαύαρχος Γιάννης Βοργιάς, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Μιχάλης Μιχελάκης, Ευάγγελος Κουμελάς και Κώστας Κουμελάς και πολλοί Χίωτες της Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ