18.4.2013 13:31

Θύτες και θύματα της ΤΕΔΗΒ

• ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ KATA ΙΔΙΩΤΗ - ΜΕΤΟΧΟY ΚΑΤΑ 1% ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Η MARFIN

Την ώρα που οι κατά καιρούς υπεύθυνοι της Εταιρείας παίζουν το κρυφτούλι με τα λογιστικά της Τεχνικής Εταιρείας Βροντάδου, κάποιοι πολίτες καλούνται να πληρώσουν χρυσό το μάρμαρο της δικής τους εμπλοκής.

Πέρα από τα λογιστικά, στις μεγάλες εκκρεμότητες της ΤΕΔΗΒ είναι και το δάνειο, ύψους 300.000 ευρώ, που είχε συνάψει η Εταιρεία με τη Marfin.

Γι αυτό το δάνειο ουδέποτε πληρώθηκε ένα ευρώ και τώρα η Τράπεζα απαιτεί τα λεφτά της από το Δήμο Χίου, ως συνεχιστή του Δήμου Ομηρούπολης και από τους άλλους μέτοχους της εταιρείας.

Ο Δήμος Χίου αρνείται να πληρώσει, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έχουν  ακίνητη περιουσία και μένει στις πλάτες του Γ. Σαρρή να σηκώσει το βάρος του 1% που φαίνεται να κατέχει ως μέτοχος της Εταιρείας, πληρώνοντας το … χρυσό, αφού η Τράπεζα του ζητά με διαταγή πληρωμής τις 340.000 ευρώ που έχουν γίνει εν τω μεταξύ.

Και κανείς δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι κατά καιρούς ανευθυνοϋπεύθυνοι για να δοθεί οριστική λύση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ