26.3.2014 13:13

Θερμή υποδοχή του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής από τον Ε.Ο.Α.ΕΝ.

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

Πανηγυρίζει για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥ.ΝΗ.ΠΟ), υπό τη σκέπη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού, ο ΕΟΑΕΝ.
Με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι "Η συγκρότηση του οργάνου αυτού εγγυάται  τη δημιουργία ουσιαστικότερων προϋποθέσεων και καλύτερων σχεδιασμών για τα ζητήματα νησιωτικής πολιτικής, αφού σε αυτό εκπροσωπείται σχεδόν το σύνολο των διοικητικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων ή ενοτήτων του νησιωτικού χώρου".
Στο εν λόγω συμβούλιο πρόεδρος του οποίου ορίστηκε ορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ν. Ζωίδης Νικόλαος και κατά δήλωση του το όργανο θα συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο, ο ΕΟΑΕΝ συμμετέχει με πέντε (5) εκπροσώπους, τον πρόεδρο του Θ.Καλογρίδη, τον Ι. Ρούσσο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τον Γ. Μπαμιεδάκη μέλος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τον Ανδ. και τον Ι. Παναγιωτίδη Β’  Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.
  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ