23.7.2013 17:29

Θεοσκότεινοι κόμβοι μέχρι τον Σεπτέμβρη

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Στο σκοτάδι για μερικούς μήνες θα παραμένουν ακόμη οι τρείς οδικοί κόμβοι της Λαγκάδας και των Καρδαμύλων, αφού η ΔΕΔΗΕ δεν έχει ολοκληρώσει την απαραίτητη μελέτη ηλεκτροδότησης, που θα προσδιορίσει το κόστος του έργου που πρέπει  να πληρωθεί από την Περιφερειακή Ενότητας Χίου, για να συνδεθούν οι κολώνες φωτισμού  με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Μόλις προχτές, με αρκετή καθυστέρηση έγινε η προσωρινή παραλαβή του έργου Βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου  Συκιάδας – Καρδαμύλων, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, στο οποίο ανήκει και η διαμόρφωση αυτών των κυκλοφοριακών κόμβων. Το ντόμινο των καθυστερήσεων επηρέασε και τον φωτισμό τους, αφού η Περιφέρεια με τη σειρά της υπέβαλλε καθυστερημένα την απαραίτητη αίτηση στη ΔΕΔΗΕ.

Η υπερβολή

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους διερχόμενους, είναι η κλίμακα του φωτισμού αυτών των κόμβων, αφού έχουν εγκατασταθεί πάρα πολλοί στύλοι στον καθένα. Ούτε… το Μανχάταν να είχαν να φωτίσουν! Μόνο στον κόμβο παράκαμψης της  Λαγκάδας από τη Χίο, έχουν εγκατασταθεί περισσότερες από 30 κολώνες, σε αποθέωση της υπερβολής!                                                                                                  Η απάντηση των υπηρεσιών είναι ότι τα έργα γίνονται με πρόβλεψη 20ετίας και εφαρμόστηκε επακριβώς ότι ορίζει η μελέτη κατασκευής.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ