13.11.2013 15:55

«Θα αξιοποιηθεί κάθε παραγωγικό στοιχείο»

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ

Στις 20 με 22 Νοεμβρίου εκτιμά ότι θα αναλάβει υπηρεσία ο νέος διοικητής του Σκυλίτσειου νοσοκομείου Γιώργος Επιτροπάκης, μετά την αναμενόμενη από μέρα σε μέρα δημοσίευση της υπουργικής απόφασης στο Φ.Ε.Κ. Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι  είναι πιθανό να αναλάβει συντομότερα, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι είναι δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί έως  τότε οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Πρώτη ενημέρωση

Ο νέος διοικητής βρέθηκε σκόπιμα στη Χίο το περασμένο Σαββατοκύριακο και με δική του πρωτοβουλία είχε την πρώτη ενημερωτική επαφή με τον απερχόμενο διοικητή Παντελή Μπουμπάρη. Χωρίς να θέλει να περιαυτολογήσει, πιστεύει ότι οι εμπειρίες στους χώρους της ελεύθερης αγοράς και της διοίκηση νοσοκομείου, αφού ήταν διοικητής στο Ελπίς, θα του επιτρέψουν να παράγει έργο και να αξιοποιήσει κάθε παραγωγικό στοιχείο του χώρου, με στόχο το όφελος του νοσοκομείου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Προτεραιότητες θα θέσει και θα τις ανακοινώσει μετά την  επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και την απαραίτητη ενημέρωση που θα έχει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ