25.6.2012 18:38

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων

- Αρίστευσε το 15,21% των μαθητών της Χίου

Μύλος έγινε σήμερα στα λύκεια της Χίου, με την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελληνίων Εξετάσεων. Το υπουργείο Παιδείας έριξε όλο το μπαλάκι των ευθυνών, των διαδικασιών και των εξόδων στα σχολεία και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αφού για πρώτη φορά, δεν κοινοποίησε ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα, αλλά τα έστειλε «πακέτο» στις κατά τόπους διευθύνσεις και από εκεί στα σχολεία, με εντολή να αναρτηθούν και στην συνέχεια να επεξεργαστούν ανά σχολείο και να  κοινοποιηθούν για ενημέρωση και δημοσίευση στην Δευτεροβάθμια!
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους οι οποίοι συμμετείχαν στις εξετάσεις.
Τέλος, υπενθυμίζεται για άλλη μία φορά ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.
Οι χιώτες μαθητές και φέτος διατηρούν υψηλά επίπεδα βαθμολογιών, ένας στους τρεις υποψήφιους για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ έγραψε μεταξύ 15,1 και 20, ενώ το 15,21% αρίστευσε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ