25.1.2022 18:24

"Τελικά ποιος τα κλείνει τα σχολεία στη Χίο; Η «Ελπίδα» ή η ψηφολαγνεία;"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΧΙΟΥ

Παρά τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών, τις ανακοινώσεις τις οποίες εξέδωσαν τόσο ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου όσο και η ΕΛΜΕ από προχθές, αλλά και την αρνητική εισήγηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, κ. Ευαγγελινού, ο Δήμαρχος Χίου, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι και αύριο τα σχολεία του νησιού θα μείνουν κλειστά. Τρίτη μέρα χωρίς να έχει πέσει νιφάδα χιονιού, απομακρύνει τους μαθητές από τις σχολικές αίθουσες με πρόφαση τις... εξοντωτικές θερμοκρασίες των 4-6 βαθμών Κελσίου που υπήρχαν τις ώρες λειτουργίας των σχολείων!

Μάλλον οι ειδικοί στο Δήμο προβλέπουν ισχυρές πάλι χιονοπτώσεις για αύριο και κλειστούς δρόμους. Εκτός και αν η ψηφοθηρία στις πλάτες εκπαιδευτικών και μαθητών τους οδηγήσει κάθε φορά που η θερμοκρασία πέφτει σε μονοψήφια νούμερα να κλείνουν τα σχολεία.

Αναρωτιόμαστε ξανά: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και οι Προέδροι σχολικών επιτροπών οι οποίοι είναι ή υπήρξαν μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, εισηγήθηκαν θετικά; Ή είναι απλά μαριονέτες;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ