Κοινωνία

1/9/15 18:14

τελ. ενημ.: 1/9/15 18:14

Τα ίδια … Ποταμάκι μου

Οι εμφανείς οργανωτικές αδυναμίες που το συνοδεύουν από τη γέννηση του φαίνεται πως καθοριστικά θα επηρεάσουν και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο Ποτάμι και στις εκλογές του Σεπτέμβρη.

Το φαινόμενο είχε έντονα παρατηρηθεί και στην πιο πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, όταν σωσίβιο πέταξε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μισετζή. Το Ποτάμι μάλιστα, με ελλιπές ψηφοδέλτιο, έπιασε και στη Χίο το γενικό μέσο όρο του πανελλαδικά.

Οι μήνες βέβαια πέρασαν και παρότι το κόμμα απέκτησε και σημαντική αριθμητικά κοινοβουλευτική ομάδα κανένα από τα στελέχη του δεν εμφανίστηκε για να … σπείρει στη Χίο. Η παντελής απουσία οργανωτικού ενδιαφέροντος έχει ως αποτέλεσμα ως και ο Γιάννης Μισετζής να έχει αποθαρρυνθεί και να μην επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Τηλεφωνικά κρούσεις γίνονται σε πολλούς, όμως πολύ δύσκολα θα αποδώσουν. Το εξ’ αποστάσεως ψηστήρι δεν είναι και το ευκολότερο για μη πεπειραμένους μάλιστα στην πολιτική. Περισσότερο απ’ όλους πιέζεται γνωστός νεαρός δικηγόρος του νησιού, με επαγγελματική δραστηριοποίηση στην Αθήνα. Για να δούμε, θα τον πείσουν;

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση