13.9.2012 18:05

Τα είπαν για τον δάσκαλο

ΣΕ ΚΕΛΕΠΕΡΤΖΗ ΚΑΙ ΓΑΝΙΑΡΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΚΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Σε διαμαρτυρία στο γραφείο του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αρ. Κελεπερτζή προχώρησαν χθες οι κάτοικοι Συκιάδας και Λαγκάδας ως μέτρο πίεσης προκειμένου τα σχολεία των δύο χωριών μετά τον περσινό διαχωρισμό τους να λειτουργήσουν ως τριθέσια και όχι ως διθέσια όπως αρχικά είχε προβλεφθεί.
Στέφανος Τσίγγος και Γιώργος Αμπαζής έπειτα από συναντήσεις δύο ημερών με τον Α. Κελεπερτζή βρήκαν τη χρυσή τομή και αποδέχθηκαν την πρόταση του τελευταίου που προβλέπει ακόμα έναν δάσκαλο και στα δύο σχολεία από κοινού που θα παρέχει 24ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα ισόποσα κατανεμημένες και στα δύο σχολικά συγκροτήματα.
Όπως δεσμεύτηκε ο κ. Κελεπερτζής το μέτρο αυτό είναι προσωρινό μέχρις ότου μετατεθεί ακόμα ένας δάσκαλος και τα σχολεία να μετατραπούν σε τριθέσια.  
Πάντως σήμερα οι κάτοικοι της Συκιάδας, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Γανιάρη ο οποίος δεσμεύτηκε για την προώθησή του στους αρμόδιους φορείς.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ