7.2.2014 10:40

Συνεργασία με Νευρολόγο ξεκινά η ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΉ "ΕΛΕΥΘΩ"

Διευρύνεται και εμπλουτίζεται με νέες ειδικότητες και τμήματα η Πολυκλινική Ελευθώ. Στα πλαίσια της περαιτέρω στελέχωσης της με νέους ιατρούς από τον Ιανουάριο ξεκίνησε συνεργασία στον τομέα Νευρολογίας – Νευροφυσιολογίας με την ιατρική εταιρία BRAINSENSE  του Ιατρού Νευρολόγου  Χρήστου Μπαλτογιάννη.

Γενικό Νευρολογικό Ιατρείο

Στην Πολυκλινική θα λειτουργήσει Γενικό Νευρολογικό Ιατρείο που θα καλύπτει παθήσεις που αφορούν στο Κεντρικό και Περιφερικό Νευρικό Σύστημα όπως : Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Λιποθυμικές κρίσεις, Επιληψία, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Νευροπάθειες, Πολυνευροπάθειες, Μυοπάθειες, Μυϊκές ατροφίες, Αυχενικό σύνδρομο, Ημικρανίες, Πονοκεφάλους, Εμβοές ώτων, Διαταραχές κινητικότητας  (Νόσος Πάρκινσον, Τρόμος, Δυστονίες, Σπασμοί, Παραλύσεις) , Διαταραχές ισορροπίας (Ίλιγγος, Αστάθεια βάδισης), Διαταραχές όρασης  (διπλωπίες), Διαταραχές αισθητικότητας  καθώς και ειδικά ιατρεία.

Ειδικό Ιατρείο Επιληψίας

Επίσης σε συνεργασία με το τμήμα διερεύνησης και χειρουργικής της επιληψίας της κλινικής ΙΑΣΩ General θα λειτουργεί Ειδικό Ιατρείο Διερεύνησης της Επιληψίας. Έτσι δίνεται η δυνατότητα πλέον να εκτελείται το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού ελέγχου διερεύνησης στη Χίο.

Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας

Το Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας θα εκτελεί εξετάσεις όπως Video Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα με χαρτογράφηση Εγκεφάλου 24ωρη Τηλεμετρική Καταγραφή, Ηλεκτρομυογράφημα πρόσωπου – άκρων, Ηλεκτρονευρογράφημα, Προκλητά Δυναμικά εγκεφαλικού στελέχους.


Εξοπλισμός

Χρησιμοποιείται τελευταίου τύπου εξοπλισμός με δυνατότητα διατήρησης πλήρους αρχείου αποτελεσμάτων που αποτελείται από VideoΕγκεφαλογράφο 32 καναλιών με δυνατότητα μεγάλων καταγραφών και διεγχειρητικών καταγραφών.
Ηλεκτρομυογράφο με λογιστικό εκτέλεσης προκλητών δυναμικών.

Λειτουργία Ιατρείου & Εργαστηρίου

Το ιατρείο- εργαστήριο θα λειτουργούν 1 έως 2 φορές τον μήνα με ραντεβού τα οποία κλείνονται στην γραμματεία της Κλινικής στα τηλέφωνα 2271029777-2271029888-2271043888.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ