3.7.2014 18:08

Συνεχίζουν να αναζητούν την 80χρονη [HXHTIKO]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 80χρονης στη Νότια Χίου που εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης από τον Εμποριό.

Σημαντική θεωρείται η συμβολή των εθελοντικών ομάδων. Όπως έγινε γνωστό από την Εθελοντική Ομάδα Πυργίου που συμμετέχει στις έρευνες, η Πυροσβεστική έχει περικυκλώσει τον Κοντυλόπο, ο Στρατός κινείται στην περιοχή των Αρμολίων ενώ οι εθελοντές του Πυργίου κινούνται νοτιοδυτικά και συγκεκριμένα στην αγροτοδασική έκταση μεταξύ Εμπορειού και Λακιών.

Όπως επεσήμανε στον «π» ο Γ. Τούμπος εκ μέρους των Εθελοντών Πυργίου, οι πληροφορίες σχετικά με την 80χρονη είναι συγκεχυμένες.

«Κάποιος είπε ότι την Τρίτη την είδε να κινείται προς Χίο στο ύψος του Κοντυλόπου. Σήμερα βρέθηκε κάποια άλλη κυρία που είπε ότι χθες το βράδυ την είδε να είναι στα Αρμόλια. Σε κάθε περίπτωση προσωπικά θεωρώ ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν μπορεί να τις διανύσει ένα ηλικιωμένο άτομο», δήλωσε τηλεφωνικά στον «π» ο κ. Τούμπος.

Ακούστε παρακάτω τι μετέδωσε από το μέτωπο των ερευνών

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ