Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον κόμβο της Λαγκάδας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άτομα. Όπως αναφέρει σε επίσημη ενημέρωσή της η Αστυνομίας: «Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό μία 28χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από έναν 60χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρεις ημεδαπές ηλικίας 79, 60 και 53 ετών.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων ήταν ο τραυματισμός όλων των προαναφερομένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χίου.»
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.