22.3.2016 12:21

Συγκέντρωση ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Συνεχίζει ακάθεκτη την προσφορά της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Σε ανακοίνωση της αναφέρει: "Στη χώρα μας και ειδικά στη Χίο βρίσκονται  χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες  ανάμεσα τους και πολλά μικρά παιδιά  προσπαθώντας να ξεφύγουν από την φρίκη του πολέμου. Σήμερα απέναντι στην Ευρώπη φρούριο, απέναντι στην ξενοφοβία και το ρατσισμό οφείλουμε να βάλουμε σύνορα στη βαρβαρότητα. Όσο η Ευρώπη κλείνει σύνορα, εμείς θα υψώνουμε τα δικά μας τείχη αλληλεγγύης. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου συμμετέχουμε οργανωμένα  και συνεχώς στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των ταλαιπωρημένων και εξαντλημένων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στο νησί μας, στηριζόμενοι στην Αλληλεγγύη των συμπολιτών μας. Για τον σκοπό αυτό συγκεντρώνουμε: Ρούχα(αν είναι δυνατόν να είναι χωρισμένα ανά είδος),τρόφιμα(κρουασάν, μπισκότα, γάλα(ειδικά βρεφικό),μπάρες δημητριακών),φάρμακα (ειδικά (αντιβιώσεις, αντιπυρετικά, αντιβηχικά ,παυσίπονα )κλπ).

Τα είδη συγκεντρώνονται στον χώρο μας στην οδό  Σγούτα  12  κάθε Τρίτη 10.30πμ-12.00μμ κ΄ 6.30μμ-8.00μμ,Τετάρτη  10.30πμ-12.00μμ,Πέμπτη  11.00πμ-12.30μμ και Σάββατο  10.30πμ-12.00μμ

Τηλ.επικοινωνίας :2271044056"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ