26.8.2015 11:57

Συγχαρητήρια Α. Μιχαηλίδη στους επιτυχόντες των πανελληνίων

Με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης συγχαίρει  όλους τους μαθητές της Χίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ανώτατο ή ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας.

«Η επιτυχία αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση στον αγώνα τους. Μπροστά τους ανοίγεται ένα νέο όμορφο ξεκίνημα καθώς στα φοιτητικά χρόνια θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και  εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους καθηγητές που με αγάπη και ευθύνη, κάτω από δύσκολές συνθήκες, στάθηκαν δίπλα στα παιδιά.

Οι μαθητές που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής σε κάποια σχολή πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και χωρίς άγχος να σκεφτούν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο αλλά θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ