25.8.2020 14:36

Συμμετοχή του Δήμου Χίου στο πρόγραμμα ανακύκλωσης #gopafree

Ο Δήμος Χίου και η ΑΜΚΕ Cigaret Cycle σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, στις 10 π.μ. , στον Καρφά, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών της Χίου για το πρωτοπόρο και καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης αποτσίγαρων που θα εφαρμόζεται πλέον και στο Δήμο Χίου.  Εκτός από την παρουσίαση του προγράμματος #gopafree θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός της παραλίας από ομάδα εθελοντών.

Με τη συμμετοχή του Δήμου Χίου στο πρόγραμμα ανακύκλωσης #gopafree και την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι σε επιλεγμένα σημεία του νησιού για τη συλλογή των αποτσίγαρων, που στη συνέχεια θα μεταφέρονται στο εξωτερικό και μετά από ειδική επεξεργασία θα πραγματοποιείται η ανακύκλωση τους και μετατροπή τους εκ νέου σε υλικό φιλικό προς το περιβάλλον που μπορεί εκ νέου να χρησιμοποιηθεί.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ