3.12.2021 10:13

Συλλογή τηλεφωνικών καρτών από το Τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χίου

Οι κάρτες θα δοθούν στους κρατούμενους στο σωφρονιστικό κατάστημα Χίου προκειμένου να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Σχετικά με την συλλογή τηλεφωνικών καρτών, το τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, μετά την έντονη προθυμία πολιτών να προσφέρουν, αποφασίζει να δώσει παράταση μέχρι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Στις φυλακές της Χίου κρατούνται πολλοί άποροι φυλακισμένοι (περίπου 60 άτομα). Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν κάρτα για το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το τμήμα αλληλεγγύης και δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου αποφάσισε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων να δώσει σε όλους/ες την δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μαζεύουμε λοιπόν κάρτες για καρτοτηλέφωνο (αγοράζονται από ΟΤΕ) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από Δευτέρα 29-11-2021 έως Παρασκευή 3-12-2021 (πλέον έως και Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου) και ώρα 10πμ έως 1μμ.

Σας περιμένουμε να δώσετε τις Ευχές σας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ