22.11.2019 14:58

Σύλληψη 42χρονου Σαμιώτη διακινητή στο Λιμάνι της Χίου

Επιχείρησε να μεταφέρει 10 μετανάστες με το φορτηγό του με προορισμό τον Πειραιά

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών των στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στο λιμένα της Χίου σε οχήματα που επρόκειτο να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο προερχόταν από λιμένα Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά. Από τον διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 42χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος κλειστού τύπου μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του οχήματος, δέκα (10) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να διευκολύνει τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα. Επίσης εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαλίτσα με το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, η οποία άνηκε στον ημεδαπό οδηγό.  

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ