3.9.2019 12:34

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σωματείο Συνταξιούχων του ΕΦΚΑ

Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου.

Τι ζητούν

Οι συνταξιούχοι ζητούν να σταματήσει η προκλητική αντιμετώπιση της υγείας του λαού στη λογική κόστους- οφέλους, αφού η χαμηλή χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας συνεχίζεται και από αυτή την κυβέρνηση γεγονός που έχει φέρει στα όρια τους γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

«Εμείς οι συνταξιούχοι έχουμε χρυσοπληρώσει στη διάρκεια του εργασιακού μας βίου για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής μας. Να μπορούμε να έχουμε τις ιατρικές πράξεις που χρειαζόμαστε δωρεάν και όχι να αναγκαζόμαστε πολλές φορές να μην κάνουμε τα απαραίτητα για την υγεία μας, επειδή έχουν καταστήσει εμπόρευμα το ζήτημα της υγείας με τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα», αναφέρουν οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ