13.2.2017 10:23

Στους καλοπληρωτές ο Δήμος Χίου

Πού να το πεις και να το πιστέψουν πως υπάρχει Δήμος στην Ελλάδα του 2017 που είναι καλοπληρωτής, ή μάλλον καλύτερα, υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας που να καλοπληρώνει. 
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου όχι μόνο πληρώνει στην ώρα της αλλά κρίνοντας από την ανάρτηση του αντιδήμαρχου Καθαριότητας Γ. Μπελέγρη, επιβραβεύεται γι αυτό. Η εταιρεία «Χριστάκης & Σία Ο.Ε.», παραχώρησε δωρεάν ένα αμαξίδιο για τους οδοκαθαριστές, «Λίγους μήνες μετά την ανάληψή της, το Σεπτέμβριο του 2014, η νυν δημοτική αρχή αναγκάστηκε να κάνει στάση πληρωμών, επειδή δεν υπήρχε ταμειακό απόθεμα. Ακολούθησε μια συντονισμένη προσπάθεια οικονομικού «νοικοκυρέματος». Σήμερα, η Εταιρεία «Χριστάκης & Σία Ο.Ε.», από την οποία αγοράσαμε τους οικιακούς κάδους, έκανε δώρο στο Δήμο μας το εικονιζόμενο αμαξίδιο, αξίας 300 ευρώ, ως ένδειξη ανταμοιβής για την έγκαιρη και απρόσκοπτη πληρωμή της».
 
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ