26.2.2014 15:53

Στου κουφού την πόρτα

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Επιμένει ο δήμαρχος και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να επαναφέρει το θέμα των συμβάσεων με ΚΟΙΝΣΕΠ παρά την καθολική κοινωνική κατακραυγή.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής, όπως καταγγέλει το Σωματείο των Εργαζομένων στους Δήμους, εσκεμμένα και συγκεκαλλυμένα πίσω από τον τίτλο «Έγκριση Αποφάσεων Ν.Π», η Δημοτική αρχή επιχειρεί να «περάσει» τις συμβάσεις με τη συγκεκριμένη ΚΟΙΝΣΕΠ.
«Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα στο 71ο θέμα συζητιέται-περίπου μεσάνυκτα- για λήψη έγκρισης, η απόφαση πρόκληση του Νομικού Προσώπου για συνέχιση και διεύρυνση προγραμματικής σύμβασης με ΚΟΙΝΣΕΠ.
Ο τρόπος που μετέρχεται η Δημοτική Αρχή για την επαναφορά του θέματος των ΚΟΙΝΣΕΠ και την προσπάθεια υποκατάστασης των κοινωνικών δομών του Δήμου από επιχειρηματικά συμφέροντα, εντείνει την ανησυχία μας για σχέδιο διάλυσης των αντίστοιχων Δημοτικών Υπηρεσιών και τη συνεπακόλουθη ιδιωτικοποίηση τους.
 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α Ν.Χίου καλεί τη Δημοτική Αρχή σεβόμενη την ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
να αποσύρει άμεσα το θέμα από την προσεχή συνεδρίαση»
αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ