3.6.2015 17:37

Στον αστερισμό της Ζωής [ΦΩΤΟ]

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ

Στη νέα εξοπλισμένη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή η συζήτηση για τον μέλλον του αεροδρομίου.

Οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του εξοπλισμού ώστε αφενός να διευκολυνθεί η διαδικασία τοποθέτησης των επικεφαλής και των συμβούλων κι αφετέρου να τηρείται πιστά ο χρόνος των πρωτολογιών και των δευτερολογιών, απέδωσαν κι έτσι με κόστος 4.000 ευρώ η αίθουσα εξοπλίστηκε με χρονόμετρο και κάμερες μετάδοσης.

Έτσι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πλέον θα έχει τον πλήρη έλεγχο και τον συντονισμό της διαδικασίας ενώ θα μπορεί να παρεμβαίνει και να αφαιρεί τον λόγο από όσους επιχειρούν να καταπατήσουν τη διαδικασία.

Επιπλέον στο νέο εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται 4 συνολικά κάμερες μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε αυτό να μεταδίδεται σε μεγάλη οθόνη στον χώρο του φουαγιέ.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, το κοινό πλέον θα κάθεται στον χώρο του φουαγιέ ενώ τις πρώτες θέσεις θα καταλαμβάνουν τα τοπικά ΜΜΕ. Οποιοσδήποτε θέλει να τοποθετηθεί αφού δηλώσει το όνομά του στον κατάλογο των ομιλητών θα εξέρχεται από την αίθουσα και θα εισέρχεται την ώρα της τοποθέτησής του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ