20.9.2012 8:38

Στο Νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία" ο Κ. Τριαντάφυλλος

 
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος. Ο Βουλευτής επισκέφθηκε την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου που καλύπτει τα περιστατικά της Χίου, καθώς και της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος, συνολικά.
 
Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ειρήνη Τοδόλου για τις προσπάθειες που καταβάλει η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να διασφαλίσει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για την άρτια λειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Κώστας Τριαντάφυλλος είχε, επίσης, μακρά συνομιλία με το Διευθυντή της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, Καθηγητή Γεράσιμο Κολαίτη, από τον οποίο και ενημερώθηκε για το έργο, τις συνθήκες εργασίας καθώς και τις ανάγκες υπάρχουν σε χώρους και σε ιατρικό δυναμικό, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το σημαντικό έργο της κλινικής. Τα θέματα αυτά και κυρίως της κάλυψης των αναγκών σε ιατρικό δυναμικό ο βουλευτής δεσμεύθηκε να τα αναδείξει και μέσα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.
 
Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τόσο την Αναπληρώτρια Διοικήτρια όσο και τον Διευθυντή της κλινικής ότι στο πλαίσιο των Κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όχι μόνο τα προβλήματα να επιλυθούν, αλλά να αναδειχθεί και το σημαντικό έργο που επιτελούν, η Διοίκηση, οι ιατροί και το λοιπό προσωπικό πάνω σε ένα ευαίσθητο θέμα όπως η ψυχική υγεία των παιδιών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ