3.1.2017 15:26

Στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου η πρώτη ομάδα για ενήλικες

 Το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων, του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, ξεκινά τη λειτουργία του στη Χίο, με τη δημιουργία ομάδας για ενήλικες με διαταραχές ψυχωσικού τύπου.

 Ο κύκλος των συναντήσεων θα ξεκινήσει στις 26 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου 2017. Στόχος των συναντήσεων της ομάδας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων, μέσω της ανάπτυξης των ικανοτήτων τους. Οι θεραπευτικές μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν βασίζονται στις βασικές αρχές της εργοθεραπείας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της δομής και θα υπάρχουν και εξωτερικές δραστηριότητες.

 Στις ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες  με διαταραχές ψυχωσικού τύπου (σχιζοφρένεια, συναισθηματικές διαταραχές με ψυχωσική συμπτωματολογία, παραληρητική διαταραχή). Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά ομάδα θα είναι από 2 – 6 άτομα. Η σύνθεση των ομάδων θα προκύψει με βάση την ηλικία, το επίπεδο λειτουργικότητας και τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων.

 Συντονιστές: Θωμάς Αλαϊσκας, εργοθεραπευτής & Ελένη Πίπα, Κοινωνική Λειτουργός.

 Συχνότητα συναντήσεων: 1 φορά την εβδομάδα, με διάρκεια 1,5 ώρα.

Τόπος διεξαγωγής:  Εγκρεμού 30, Χίος.

 Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 16/01/2017: Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων, Εγκρεμού 30, κ. Χάρης Αυγουστάκης, Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 21:00, τηλ. 22710-20000 (εσωτ. Γραμμή 3),  email: tpsye@kpechios.gr. www.kpechios.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ