21.4.2013 12:47

Στις 14 Ιουνίου η δίκη για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου

Αναβολή, λόγω λήξης ωραρίου, για τις 14 Ιουνίου έλαβε η δίκη  για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου.

Αρχική πρόταση ήταν η αναβολή της υπόθεσης της Αγγελικής, για τον προσεχή Οκτώβριο, για να παρέμβει η πολιτική αγωγή ζητώντας να εξεταστεί νωρίτερα αφού πλέον η υπόθεση οδηγείτο σε παραγραφή λόγω παρέλευσης οκταετίας.

Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα για τα συμβάντα στις 8 Απριλίου του 2006 στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και στο πως αντιμετωπίστηκε η Αγγελική στο νοσοκομείο της Χίου, καταδικάστηκαν δύο γιατροί με φυλάκιση 18 και 6 μηνών αντίστοιχα ενώ ο ιδιωτικός φύλακας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο ένας εκ των δύο γιατρών έκανε χρήση πρόσφατου νόμου που επιτρέπει να μπει η υπόθεση στο αρχείο και να μην δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ