12.10.2015 9:21

Στήριξη των προσφύγων από τον Σύλλογο Γυναικών

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που είχε αναλάβει το καλοκαίρι με τη συλλογή υλικών για πρόσφυγες και μετανάστες στο Μερσινίδι, ο Σύλλογος Γυναικών Χίου ανακοίνωσε πρωτοβουλία συλλογής αναγκαίων πραγμάτων για τη διαβίωση των προσφύγων και των μεταναστών, από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη 14/10.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος: «Αναγκαία για την ανακούφιση των προσφύγων όσο ο καιρός ψυχραίνει, είναι κουβέρτες, παπλωματάκια για τα μωρά, καλτσάκια, ρουχαλάκια για παιδιά, εφήβους κλπ, σε καλή κατάσταση, πλυμένα, έτοιμα να φορεθούν. Επίσης αναγκαία είναι παπούτσια  και αυτά καθαρά και όχι φθαρμένα ώστε να μπορούν κι αυτά να αξιοποιηθούν κυρίως παιδικά, εφηβικά και αντρικά, αθλητικά και άλλα. Τέλος οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έχουν ανάγκη από γάλα μακράς διαρκείας, σημείωση σε χάρτινη συσκευασία,  ατομικούς χυμούς για τα παιδιά, κράκες,  φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, πάνες για τα μωρά, πλαστικά ποτήρια».

Η συλλογή θα γίνεται από μέχρι την Τετάρτη από τις 18:00 έως στις 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Καλαμπόκα 74.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ