19.8.2022 16:39

Στη Χίο ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Γιάννης Αργυράκης

Ο Α Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυράκης, πραγματοποίησε σήμερα 19-08-2022 υπηρεσιακή επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείου Χίου και στο Π.Α.Θ. 070 που το τρέχον χρονικό διάστημα έχει διατεθεί από το Αρχηγείο στην επιχειρησιακή δύναμη του Λιμεναρχείου. Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε για το έργο και τις δραστηριότητες της Λιμενικής Αρχής και των Λιμενικών Σταθμών υπαγωγής της, κυρίως όμως ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υφίστανται καθώς και για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην αξιοσημείωτα αυξημένη επιβατική κίνηση στο λιμένα της Χίου την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Υπαρχηγός συνομίλησε με τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου καθώς και τους κυβερνήτες και τα πληρώματα  που επιχειρούν με τα πλωτά μέσα.

Στα πλαίσια αυτά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και το υψηλό ηθικό τους και τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό τους καθώς και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που επιδεικνύουν καθημερινά ενώ παράλληλα επεσήμανε τη συμβολή τους στην εξύψωση του ρόλου του Λιμενικού Σώματος στη συνείδηση της τοπικής και της ευρύτερης Ελληνικής κοινωνίας.

Από πλευράς του προσωπικού αναφέρθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζονται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και τα οποία ελήφθησαν σοβαρά υπόψη για την άμεση επίλυση τους.

 

Παράλληλα συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου καθώς και τον Υποδιευθυντή με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην κοινή δράση των δύο Υπηρεσιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ