27.10.2015 20:19

Στη διάθεση του κοινού και πάλι [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ

Από σήμερα θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πάλι τα κλειστά γυμναστήρια της Χίου, των Λιβαδίων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Χίου οι ομάδες και το κοινό σταδίου. Μετά τη μεταφορά των προσφύγων, οι χώροι απολυμαίνονται σήμερα από ιδιωτική εταιρία και θα παραμείνουν κλειστοί το 48ωρο που απαιτείται, για  να επανέλθουν στα φυσιολογικά πλαίσια  η υγιεινή  και η καθαριότητα των χώρων.

«Οι ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις είναι λίγες και οι υγειονομικές  παρεκτροπές μικρές. Μόνο σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβουμε. Εκτός πολύ σοβαρού απρόοπτου στους χώρους αυτούς δεν θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες πια. Οι αγωνιστικές δράσεις όλων των αθλημάτων που χρησιμοποιούν τους χώρους θα πραγματοποιηθούν κανονικά από αυτό το  Σαββατοκύριακο», σύμφωνα με τους προέδρους  του Νομικού Προσώπου και της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Χίου  Παντελή Καμπούρη και Αλέξη Τσαρδάκα.

Από το βράδυ της Δευτέρας οι  πρόσφυγες  καταγράφονται στο χώρο του  κτιρίου Ζαφειράκη  στα Ταμπάκικα, μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του Μερσινιδίου και από εκεί  αναχωρούν με τα μέσα που θα επιλέγουν για τους τόπους προορισμού τους.  

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ