6.2.2014 12:23

Στα όρια των 100 ευρώ και πάλι τα εισιτήρια

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ AEGEAN ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟ

Σε υψηλούς ναύλους κινούνται για άλλη μια φορά τα αεροπορικά εισιτήρια παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από την Aegean Air που ουσιαστικά αποφασίζει για τις τιμές και τα δρομολόγια.

Οι φθηνοί ναύλοι στα εισιτήρια προφανώς αποτέλεσαν μέρος της επικοινωνιακής πολιτικής της εταιρίας που επιθυμούσε να εδραιώσει στη συνείδηση των νησιωτών  την πεποίθηση ότι με την έλευσή της... κάτι θα άλλαζε, ωστόσο οι τιμές πολύ γρήγορα πήραν και πάλι τα πάνω τους.

Χαρακτηριστικό δείχνει να είναι το γεγονός ότι την τρέχουσα περίοδο οι τιμές για απλή μετάβαση από Χίο προς Αθήνα και το αντίστροφο κινούνται αρκετά πάνω από τα 100 ευρώ, ενώ την Κυριακή μπορεί να φθάνουν και τα 148 ευρώ ανά εισιτήριο.

Από τον Μάιο...

Λογικές τιμές της τάξης των 57- 80 ευρώ ανά εισιτήριο μπορεί ο επιβάτης να εντοπίσει σε πτήσεις που αφορούν δυο μήνες μετά...  Κάτι τέτοιο ωστόσο δείχνει δύσκολο για την πλειοψηφία των νησιωτών που για διάφορους λόγους αναγκάζονται να ταξιδέψουν έκτακτα και απαιτείται να πληρώσουν πάλι... χρυσάφι το αεροπορικό κάθισμα.

Χρυσώνουν το χάπι οι προσφορές;

Η πολιτική της Aegean δείχνει να διαφοροποιείται οριακά από εκείνη της πρώην Olympic Air. Να φταίει πάλι η πληρότητα; Να φταίει πάλι η χαμηλή ζήτηση; Οποιοσδήποτε λόγος κι αν προκύψει το ζήτημα είναι πως το παραμύθι με την νεράϊδα των... φθηνών εισιτηρίων εξαντλήθηκε πρόωρα και πάνω που οι νησιώτες άρχισαν πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει... Δυστυχώς... 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ