8.8.2015 8:48

Στα δίχτυα της Τροχαίας 32 σαματατζήδες οδηγοί

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

Ο εντοπισμός και η ακινητοποίηση 32 οχημάτων με τροποποιημένη εξάτμιση είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του τμήματος Τροχαίας Χίου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ηχορρύπανσης από οχήματα, από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Θετικά παράλληλα αποτελέσματα είχαν και τα μεικτά συνεργεία ελέγχων που συγκροτήθηκαν σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, για ελέγχους οχημάτων που κινούνται στη ζώνη λιμένος και παραβιάζουν τις διατάξεις για το θόρυβο και την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Όπως σημειώνει η Τροχαία «συνεχίζονται οι καθημερινές περιπολίες στις περιοχές που συγκεντρώνονται δίκυκλα προς αποτροπή της ηχορρύπανσης από αυτά. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία

Τέλος η Τροχαία Χίου υπενθυμίζει τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών με την υπηρεσία, για υποβολή παραπόνων, προτάσεων και καταγγελιών:
e-mail: ttchiou@astynomia.gr
Τηλέφωνα: 2271081527, 2271081528 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ