10.8.2012 10:17

Σπάει ταμεία το cine

>> 3.993 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στις αγαπημένες επιλογές του Χιώτη φαίνεται πως είναι το θερινό cinema που φέτος σπάει ταμεία κι έχει περάσει σε εισιτήρια και αποδοχή του κόσμου ακόμη και τα πιο αισιόδοξα σενάρια.
Μια επιχειρηματική δραστηριότητα της ΔΗΚΕΧ που στο ξεκίνημα της ίσως ήταν προβληματική ή ακόμη κι ελλειμματική, τα τελευταία χρόνια ανακάμπτει και πλέον έχει μετατραπεί σε κερδοφόρα.
Ίσως είναι το οικονομικό εισιτήριο, ίσως η επιλογή των ταινιών, ίσως η αγάπη του κόσμου για τη μεγάλη οθόνη, πολύ δε μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με την ελευθερία και την άνεση που σου προσφέρει ένα θερινό σινεμά, ίσως και όλα τα παραπάνω μαζί, έχουν μετατρέψει τη μεγάλη οθόνη μέσα στο δημοτικό κήπο σε αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων.
Χαρακτηριστικό είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ Μ. Κοντούδη, πως η επιχείρηση είχε προϋπολογίσει πως θα χρειάζονταν για τη λειτουργία του φέτος 40.000 ευρώ κι αυτά τα έξοδα τα έχει καλύψει ήδη από τις μέχρι σήμερα εισπράξεις. «Μόνο χθες και προχθές είχαμε 2.300 ευρώ είσπραξη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Μ. Κοντούδης ενώ τα αυτά τα δεδομένα επιβεβαιώνονται και στατιστικά αφού από την έναρξη της λειτουργίας του για τη φετινή σεζόν μέχρι σήμερα, έχουν κοπεί 3.993 εισιτήρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ