27.4.2012 13:56

Σπάει τα καθιερωμένα το Εργατικό Κέντρο Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς σπάει τα καθιερωμένα. Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ ξεπέρασαν επιτέλους τις αποτυχημένες επιλογές των ξεφτισμένων συγκεντρώσεων των λιγοστών συνδικαλιστών έξω από το Εργατικό Κέντρο και τολμούν.

Μετά από τις ομιλίες και την πορεία που θα τις διαδεχθεί, στόχος είναι ο κόσμος να παραμείνει στο δημοτικό κήπο, όπου και ορίζεται το επίκεντρο των εκδηλώσεων, στις 10.30.

Γι αυτό και έχει προετοιμαστεί η διοργάνωση ενός μικρού «φεστιβάλ» με μουσική, έκθεση βιβλίου και πανό τα οποίο έχουν λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων τα δυο τελευταία χρόνια.

 

 Σε ανακοίνωσή του το Ε.Κ. Χίου αναφέρει:

«Καλούμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τους ανέργους μετά την απεργιακή συγκέντρωση να μείνουν μαζί μας και να περάσουμε μαζί την Πρωτομαγιά, γιορτάζοντας τους αγώνες όλων των λαών και όλων των εργατών.

Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Έκθεση βιβλίου

Έκθεση πανό

Ζωντανή μουσική

Ελαφρύ ποτό και φαγητό»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ