2.11.2015 10:10

Σχολείο εκπαίδευσης για συνοδεία προσώπων VIP

Ένα τριήμερο σχολείο για την  εκπαίδευση ατόμων που προορίζονται για συνοδεία υψηλών προσώπων θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου από δύο μετρ του είδους, άριστα εκπαιδευμένους δασκάλους, τον Κώστα Κανάκη και τον Γιάννη Ματαλιωτάκη. Οι δύο Κρητικοί με την τεράστια πείρα που διαθέτουν ο καθένας στον τομέα του, θα διδάξουν τους συμμετέχοντες στο σχολείο εκπαίδευσης (Basic school-tactical close protection-VIP protection), όλα τα μυστικά του επαγγέλματος, ενώ  θα τους προσφέρουν δωρεάν μπλούζες και προσωπικές ταυτότητες VIP ,  15-20% έκπτωση στα ρούχα της στολής και παράλληλα θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 15%-20% αν επιλέξουν να κάνουν επιπλέον εκπαίδευση.

Ο Κώστας Κανάκης βρίσκεται στον χώρο των πολεμικών τεχνών για πάνω από 40 χρόνια, εκπαιδεύει τις ειδικές δυνάμεις της Γερμανίας και την γερμανική αστυνομία ενώ μαζί με τον Γιάννη Ματαλιωτάκη είναι εκπαιδευτές, ειδικών ομάδων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τέλος έχει γράψει σειρά βιβλίων για πολεμικές τέχνες.

Ο έτερος εκπαιδευτής Γιάννης Ματαλιωτάκης είναι άριστος σκοπευτής, εξειδικευμένος στην καταρρίχηση, με διακρίσεις στο πολεμικό τιυφέκιον, προπονητής σκοποβολής και εκπαιδευτής tactical.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν για δύο ημέρες σε εσωτερικό χώρο ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα προπονηθούν σε ανοικτό υπαίθριο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ 6983-453349 την υπεύθυνη Ειρήνη Σιδεράκου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ