24.1.2022 12:27

ΣΕΣΝΟΧ: " Η υγεία του Χιώτικου λαού θεωρείται κόστος"

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μήνας από τότε που το ΣΕΣΝΟΧ προειδοποίησε ότι θα θρηνήσουμε θύματα από την κατάσταση διάλυσης που επικρατεί στο ΕΚΑΒ και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ξανά. Το Σάββατο 22/1, ένας συμπολίτης μας χάθηκε χωρίς να προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, γιατί υπηρετούσε ένα μόνο ασθενοφόρο που έπρεπε να εξυπηρετήσει 4 περιστατικά. 

Οι διαχρονικές πολιτικές που συνεχίζονται και σήμερα από την κυβέρνηση, τον βουλευτή της Ν. Μηταράκη και από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, η επιλογή να αφήνουν ακάλυπτες τις θέσεις διασωστών στα ασθενοφόρα, έχουν αφήσει το νησί απροστάτευτο χωρίς προνοσοκομειακή φροντίδα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε όλοι μας. Ενώ δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ για στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Χίο, ενώ διαφημίζονται μέρα και νύχτα οι αγορές όπλων για επικίνδυνους επιθετικούς σχεδιασμούς, η υγεία του Χιώτικου λαού θεωρείται κόστος, η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας δεν είναι προτεραιότητα.

Οι επιλογές τους στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να παίζουν τις ζωές μας κορόνα γράμματα; Εδώ και τώρα:

Άμεσες μόνιμες προσλήψεις 12 διασωστών στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου.

Άμεσες μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ