14.11.2019 18:43

Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από τον ΙΑΒΕΡΗ - μην λείψει κανείς!

Δωρεάν είσοδος την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

Το σεμινάριο με ομιλητή τoν οδηγό αγώνων Αναστάσιο Μαρκουΐζο (ΙΑΒΕΡΗ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 6μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, με την υποστήριξη της ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και του Δήμου Χίου. Η ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μετά την Κω, τον Δήμο Δελφών και το Μεσολόγγι, σε συνεργασία με το τοπικό δίκτυο συνεργατών της, φέρνει τον Ιαβέρη στο νησί μας ώστε να ενημερώσει για την σωστή οδική συμπεριφορά.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και μετά το πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστεί ένα σύγγραμμα δωρεάν. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Α.Σ.Μ.Α.Χ. (Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστών- Αυτοκινητιστών Χίου).

Ο ΙΑΒΕΡΗΣ επί σειρά ετών δραστηριοποιείται αφιλοκερδώς για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην χώρα μας, μια αξιόλογη προσπάθεια για την οποία χαίρει συνολικής αναγνώρισης, και την οποία τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει η ΜΙΝΕΤΤΑ με το δίκτυο συνεργατών της.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης Μιχάλης Κωστάκης (υπεύθυνος τοπικού γραφείου MINETTA) θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη για την παραχώρηση της αίθουσας του Ομηρείου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον διοικητή της τροχαίας Παντελή Καλανδρόπουλο που ήταν ένθερμος υποστηρικτής από την πρώτη στιγμή και τον ομιλητή Αναστάσιο Μαρκουΐζο που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την δημιουργία οδικής παιδείας στην χώρα μας, καθώς και όλο το δίκτυο συνεργατών της ΜΙΝΕΤΤΑ για την υποστήριξη τους.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ