28.3.2014 13:14

Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστήμιο

 Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Κέντρο Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (Κε.Π.Ν.Ε.Τ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Starting UP, με την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Βορείου Αιγαίου (Ε.Συ.Ν.Ε.Β.Α) και του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (Κ.Ε.Μ.ΕΛ), διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα: χρήσιμα εργαλεία».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Χίο, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης 9:00.
Το σεμινάριο είναι διήμερο, συνολικής διάρκειας 9 ωρών και απευθύνεται σε φοιτητές/τριες προπτυχιακούς/κές και μεταπτυχιακούς/κές, καθώς και απόφοιτους όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://mke.aegean.gr/ και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22710-35083, κα Ρούλα Αμπαζή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση chios.mke@aegean.gr.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ