12.2.2014 11:08

Σειρά δράσεων από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης εμπλουτίζει τις δράσεις της με νέες συνεργασίες και νέες προτάσεις οι οποίες είναι:

* Το Σάββατο 15-2-2014 στις 20.00 στο Εργατικό Κέντρο Χίου,  παρουσιάζεται η Θεατρική παράσταση <<Ανθρώπων Δεινά>> από την Θεατρική Ομάδα Ρότα σε συνεργασία  με τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου<<Αγ. Μηνάς>>.Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου καλεί τους θεατές της παράστασης σε εθελοντική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων,τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι αποδεδειγμένα τα έχουν ανάγκη.
• Την Τσικνοπέμπτη 20-2-2014 στο Εργατικό Κέντρο Χίου μετά τις 15.00 το μεσημέρι  σε συνεργασία με το Σωματείο Οικοδόμων <<Ο Άγιος Ιωάννης>> η Πρωτοβουλία οργανώνει  ψήσιμο Αλληλεγγύης για τοις άνεργους.
•  Το Σάββατο 22-2-2014 οργανώνουν  Αποκριάτικη γιορτούλα Αλληλεγγύης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με την παιδαγωγική υποστήριξη των σπουδαστριών του Δημοσίου ΙΕΚ Χίου του τμήματος<< Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης >.στο Εργατικό Κέντρο Χίου στις 18.00            
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ