5.11.2014 10:01

Σε ρυθμούς Τζόκερ όλη η Χίος

ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Φρενίτιδα επικρατεί και αυτές τις μέρες και θα κορυφωθεί το απόγευμα της Πέμπτης οπότε και θα γίνει, στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκ ευρώ του Τζακ ΠΟΤ στο Τζόκερ.

Η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δεν έχει απλώς διπλασιαστεί, οι πράκτορες μιλούν για αύξηση των δελτίων κατά 300% και προβλέπουν ότι δυο ώρες πριν την κλήρωση θα γίνει ο χαμός στα πρακτορεία.

Όλη η Ελλάδα

Το «Όλη η Ελλάδα παίζει Τζόκερ» δεν αποτελεί από την Κυριακή το βράδυ απλώς μια έκφραση, αλλά μια πραγματικότητα. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε είναι το γεγονός ότι έως τις 20:30 -που ήταν ανοιχτά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ- παίχτηκαν 4.110.983 δελτία και 30.277.569 στήλες!

Σημειώνεται ότι το ποσό της κλήρωσης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί.

Επίσης, η τελευταία φορά που βρέθηκε κερδισμένο δελτίο στο Τζόκερ ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ.

Στη Χίο

Την τύχη τους παίζοντας Τζόκερ αναζητούν οι Χιώτες. Χωρίς να δαπανήσουν τεράστια ποσά, τα περισσότερα δελτία κυμαίνονται από 1-5 ευρώ, προσπαθούν να κυνηγήσουν το... όνειρο.

« Ο κόσμος προσπαθεί με λιγότερα χρήματα να αφήσει ένα παράθυρο ανοιχτό στην τύχη του » λέει στον «π» ο Χρ. Νικολάκης, υπάλληλος του πρακτορείου της Μ. Αργυράκη.

Ο ίδιος σημειώνει ότι λόγω του τζακ ποτ η κίνηση έχει αυξηθεί κατά 300% στο πρακτορείο, ειδικά τις τελευταίες ώρες πριν από τις κληρώσεις. «Έρχονται πολλοί και δοκιμάζουν την τύχη τους, ανεξάρτητα από ηλικία, ενήλικες βέβαια όλοι. Άλλοι είναι προληπτικοί, βάζουν από ημερομηνίες γεννήσεως παιδιών, γενεθλίων συζύγου, επετείους μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Άλλοι πάλι έχουν κάποιους αριθμούς κι αυτούς παίζουν συνέχεια» κατέληξε συμπληρώνοντας ότι το Τζόκερ είναι δύσκολο παιχνίδι «Είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν εκατομμύρια συνδυασμοί και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις όσο μεγάλο ποσό κι αν παίξεις»

Ανάλογη αύξηση παρατηρεί και ο Δ. Κώσταλος στο πρακτορείο του. «Έχει αυξηθεί κατά πολύ η κίνηση. Παίζουν πολλοί περισσότερα δελτία με μικρότερα ποσά. Έχουν εκλείψει πια τα «μεγάλα» δελτία. Δυο ώρες πριν την κλήρωση πάλι θα γίνει χαμός σημείωσε ο κ. Κώσταλος που ε θυμάται ποτέ άλλοτε τόσα πολλά τζακ ποτ στη σειρά

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ