8.11.2012 10:26

Σε ισχύ μέχρι τις 18:00 ο απαγορευτικός απόπλους των πλοίων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα ο απαγορευτικός απόπλους για τα πλοία που δραστηριοποιούνται στις γραμμές του Βορείου Αιγαίου.
Έτσι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης τα δρομολόγια θα παραμείνουν ανεκτέλεστα ενώ μετά την άρση του απαγορευτικού σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμεναρχείου Χίου θα διαμορφωθούν ως εξής:
Το Νήσος Χίος που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, θα αποπλεύσει στις 20:00 για Χίο και Πειραιά.
Το European Express που βρίσκεται στον Πειραιά θα αναχωρήσει στις 19:00 για Χίο και Μυτιλήνη.
Τέλος το Blue Star Patmos θα αναχωρήσει στις 21:00 επίσης για Χίο και Μυτιλήνη.
 
 
Η πρόβλεψη του καιρού
 
Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Χίο σήμερα, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις βόρειους ανέμους ως 8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.
 
 Για αύριο Παρασκευή 9/11, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
 
Με πληροφορίες από meteo.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ