14.3.2013 22:58

Σε χιώτικα χέρια η 96 ΑΔΤΕ;

ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ ΧΡ. ΔΡΙΒΑΣ

Ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι κρίσεις του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου για τους εν ενεργεία Συνταγματάρχες του Στρατού μετά από πολύωρη συνεδρίαση κύριο χαρακτηριστικό της οποίας ήταν η απομάκρυνση πληθώρας στελεχών του Ε.Σ.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Α.Σ.Σ. ο υποδιοικητής της 96 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης Πεζικού Χρήστος Δρίβας προήχθη παμψηφεί στο βαθμό του Ταξίαρχου ενώ την ίδια μοίρα ακολούθησε και ο Επιτελάρχης της Ταξιαρχάς I. Παπαπροκοπίου

Ο Χρ. Δρίβας λόγω εντοπιότητας συνεχίζει να παραμένει το «φαβορί» για τη θέση του Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει πληροφόρηση για τις θέσεις που θα τοποθετηθούν τόσο ο νυν Ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης όσο και ο νυν ΕπιτελάρχηςI. Παπαπροκοπίου.

Σε περίπτωση πάντως που η 96 ΑΔΤΕ περάσει στη διοίκηση του Χρήστου Δρίβα τότε η Χίος μετά από αρκετά χρόνια θα έχει την τύχη να έχει δικό της Ταξίαρχο με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ένοπλες δυνάμεις του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ