4.7.2012 16:36

Ρυθμίσεις από… πέρσι

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑΣ

Το ίδιο πλάνο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως και πέρσι θα εφαρμοστεί στην προκυμαία από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.
Με απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής και μετά από σύσκεψη με τη συμμετοχή της Λιμενικής Αστυνομίας, της Τροχαίας της Δημοτικής Αστυνομίας και της διοίκησης του δημοτικού λιμενικού Ταμείου η προκυμαία από τις 21.00 μέχρι τις 2.00 θα μετατρέπεται σε μονόδρομο. Θα απαγορεύεται η κίνηση στη λεωφόρο Αιγαίου από βορρά προς νότο, δηλαδή η κίνηση των οχημάτων που κινούνται από τον κήπο θα εξυπηρετούνται από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου και Απλωταριάς. Τις ημέρες που τα καταστήματα θα είναι κλειστά τα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόζονται από τις 19.15 μέχρι τις 2.00 της επόμενης μέρας, ενώ τις μέρες που τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 21.15.
Παράλληλα απαγορεύεται η κίνηση βαρέων οχημάτων από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέτρο το οποίο δεν θα ισχύσει κατά τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων της γραμμής και των κρουαζιερόπλοιων. Κανονικά θα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου από νότο και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο Χανδρής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ