20.8.2019 15:22

Ροδάκινα θα διανείμει στους δικαιούχους το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου

Από αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου, έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα διανέμονται ροδάκινα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.   

Οι δικαιούχοι, δηλαδή όλοι οι κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου, αλλά και όλοι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)-ΤΕΒΑ, μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Κοινωνικού για την παραλαβή των προϊόντων, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη  21 Αυγούστου: 16.00- 20.00

Πέμπτη  22 Αυγούστου:  09.00- 14.00 και 16.00- 20.00  

Παρασκευή 23 Αυγούστου:  09.00- 14.00 και 16.00 - 20.00

Όσοι τυγχάνουν δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οφείλουν να προσκομίσουν, προσερχόμενοι στο Κοιν. Παντοπωλείο, την ταυτότητά τους καθώς και τη βεβαίωση ένταξής τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι το Παντοπωλείου του Δήμου έχει μεριμνήσει ώστε, ικανή ποσότητα των φρούτων να διατεθεί στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Χίου, στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στα  Γηροκομεία Χίου και  Καρδαμύλων, στα Άτομα με Αναπηρία, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, στο Σύλλογο Διαβητικών Χίου, στις Δικαστικές Φυλακές Χίου και άλλους κοινωνικούς και προνοιακούς φορείς του τόπου.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ