29.10.2014 13:18

Ρίχνει φως με αρκετές δόσεις διαβούλευσης

Μια σύγχρονη μορφή επαφής με την κοινωνία, θέλοντας να εκλαϊκεύσει ακόμα και τα θέματα που θεωρούνται … επιστημονικής φύσεως, εγκαινιάζει με τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις η δημοτική αρχή.

Αρχής γενομένης από το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. της Δ.Ε. Καμποχώρων θα πραγματοποιηθούν από μηχανικούς της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χίου δύο δημόσιες ενημερώσεις. Η πρώτη την Παρασκευή 31/10/2014 στις 18:00 στην αίθουσα Κ.Α.Π.Η. Χαλκειούς και η δεύτερη τη Δευτέρα 10/11/2014 18:00 στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου Συκούση.

Επίσης, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 17:30 η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Χίου συγκαλεί συνεδρίαση με θέμα: «Το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. της Δ.Ε. Καμποχώρων», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου.

Το κείμενο και τα σχέδια της μελέτης  είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου (www.chioscity.gr) και στην υπηρεσία Δόμησης Δήμου Χίου, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, (Δ/νση : Οινοπίωνος 1 – Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ).

Με τόση δόση πληροφόρησης η δημοτική αρχή επιδιώκει να μην βρεθεί κανείς στο μέλλον να την επικρίνει ότι πέρασε κεφαλαιώδη ζητήματα βεβιασμένα. Επιδιώκει παράλληλα, και μάλλον είναι η πρώτη πρόβα, τη διαβούλευση για μια σειρά κορυφαίων αποφάσεων για τον τόπο να την καταστήσει δεδομένη, μήπως τέλος πάντων και μάθουμε κάπου να μιλάμε σ’ αυτόν τον τόπο. Μεγάλο από μόνο του το στοίχημα και μακάρι να της πιάσει. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ