18.6.2015 15:30

Regatta στα Λημνιά; Αν το αποφασίσει η ΔΕΗ…

Τον ιδανικό τρόπο επέλεξε ο Μιχ. Μπελέγρης για να τονώσει το τουριστικό αγκυροβόλιο των Λημνιών, τώρα που το έργο είναι λειτουργικό. Πέτυχε να το οριστεί σημείο εκκίνησης της αιγαιοπελαγίτικης Regatta κι αυτόματα να γνωρίσουν την υποδομή πληρώματα άνω των 150 σκαφών.

Ήδη η Βολισσός ζει στους ρυθμούς του μεγάλου ιστιοπλοϊκού γεγονότος, υπό την αίρεση ότι στο τέλος … δεν θα γίνει!

Στις 21 Αυγούστου θα δέσουν τα σκάφη στα Λημνιά, ωστόσο στις 12 Ιουλίου επιτροπή του θεσμού θα περάσει για να τσεκάρει αν όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τη μεγάλη διοργάνωση. Εσείς πως θα αντιδρούσατε ως μέλος της επιτροπής, διαπιστώνοντας πως όλα καλά, πλην όμως δεν υπάρχει ρεύμα;

Σωστά το διαβάσατε. 18 Ιουνίου και το ρεύμα δεν έχει ακόμα συνδεθεί. Καλώς ή κακώς ο ΕΟΤ δεν μερίμνησε εγκαίρως και η ευθύνη ρευματοδότησης μεταβιβάστηκε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Εκείνο μερίμνησε εγκαίρως για την προπληρωμή των εξόδων σύνδεσης, ένα ποσό γύρω στις 2.500 ευρώ, κατασκεύασε και το απαραίτητο τσιμεντένιο πίλαρ, πλην όμως το ρεύμα ακόμα αγνοείται. Επίσημη δικαιολογία ότι η σύμβαση της ΔΕΗ με τον εργολάβο έχει λήξει και αναμένεται η τοποθέτηση άλλου προκειμένου να συνδεθεί το ρεύμα.

Οι μέρες πάντως περνούν και τα φίδια αρχίζουν να ζώνουν το Μιχ. Μπελέγρη. Για ένα – το πολύ – διήμερο δουλειάς το τουριστικό αγκυροβόλιο των Λημνιών κινδυνεύει να χάσει τη Regatta! Ήδη οι επαγγελματίες της Βολισσού έχουν αρχίσει να συζητούν φωναχτά πως στην περίπτωση που η Regatta δεν ξεκινήσει από τα Λημνιά θα κινηθούν κατά της ΔΕΗ με αιτήματα αποζημίωσης. Κι εκεί να δούμε την αντίδραση της ΔΕΗ…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ