25.7.2022 16:49

Ραντεβού μισό αιώνα μετά δίνουν οι απόφοιτοι ΄72 του Γυμνασίου Αρρένων Χίου

Οι απόφοιτοι της χρονιάς 1972 του Γυμνασίου Αρρένων Χίου, του πάλαι ποτέ ιστορικού σχολείου του νησιού, θα συναντηθούν, θα αναπολήσουν και θα σκαλίσουν μνήμες της σχολικής τους ηλικίας.

Μισό αιώνα μετά, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, διοργανώνεται σειρά εκδηλώσεων και προσκαλούνται όλοι οι παλιοί συμμαθητές να δώσουν το «παρών».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αρρένων Χίου στις 11 το πρωί του Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας ημέρας συνεστίαση στο εστιατόριο Καπηλειό, στα Θυμιανά.

Στις 9 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός και μνημόσυνο, για τους συμμαθητές που έχουν φύγει, στην Παναγία Λατομίτισσα και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αποχαιρετιστήριο γεύμα στο εστιατόριο Μουριά, στον Βροντάδο.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης, ως κατωτέρω:

Λευτέρης Ανταράκης, elantarakis@yahoo.gr

Μπάμπης Γεωργαλάς, chageorgalas@gmail.com

Παράσχος Καλλίτσης, paraschoskalitsis@yahoo.gr

Γιάννης Καλογήρου, kalogirougianis@gmail.com

Μαρία Κλήμη, arissof@gmail.com

Γιώργος Κοντοποδιάς, gkontopodias@gmail.com

Δημήτρης Μαστροπέτρος, dmastropetros@yahoo.gr

Κώστας Μίχαλος, kmichal@otenet.gr

Θανάσης Συγγελόπουλος, athanasiossyngelopoulos@gmail.com

Γιάννης Στεβής, istevis1@gmail.com

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ