8.2.2024 13:39

Ψήφισμα της ΠΕΣ-ΝΑΤ για τοποθέτηση μόνιμου ιατρού στον Οίκο Ναύτη

Ψήφισμα προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τη Διοίκηση Οίκου Ναύτη, τη Διοίκηση ΝΑΤ, τη Διοίκηση Σκυλιτσείου Νοσοκομείου Χίου, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χίου, τους βουλευτές ΝΔ κ. Νότη Μηταράκη και ΠΑΣΟΧ κ. Σταύρο Μιχαηλίδη, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, καπετάν Γιώργη Αρβανίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κ. Παντελή Βρουλή, τον Δήμαρχο Χίου, κ. Ιωάννη Μαλαφή και την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ απέστειλε η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ

Αναλυτικά αναφέρει:

Στην Χίο, την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΠΕΣ ΝΑΤ ΧΙΟΥ, η οποία αποφάσισε ομόφωνα:

Με την υπ’ αριθμό 5191/28/11/2019 η Διοίκηση του Οίκου Ναύτη, αποφάσισε για την τοποθέτηση ενός(1) Ιατρού σε μόνιμη και καθημερινή βάση στο ΠΟΝ Χίου, ώστε οι χιλιάδες ασφαλισμένοι της Ναυτομάνας Χίου στον Οίκο Ναύτου να εξυπηρετούνται από τον χώρο του ΠΟΝ ΧΙΟΥ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα μετά από την παραχώρηση δύο ορόφων του ΠΟΝ Χίου στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου για την εξυπηρέτηση και αύξηση των εισαχθέντων Σπουδαστών και Σπουδαστριών, και την ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων – ενδιαφερομένων.

Είναι αναγκαία η άμεση παρέμβασή σας, για την υλοποίηση επιτέλους της απόφασης της Διοίκησης του Οίκου Ναύτη, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες και την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Οίκου Ναύτη Χίου, μέχρι την Τελική δικαίωσή μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ