2.12.2014 17:08

Ψήφισαν οι δάσκαλοι [BINTEO]

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις εκλογές που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Τα προβλήματα στον κλάδο των εκπαιδευτικών τα οποία οξύνονται  μέρα με τη μέρα, τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία και κυρίως η αξιολόγηση που κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των εκπαιδευτικών , έχει ως αποτέλεσμα τη συσπείρωση τους στους συλλόγους.

Μόλις δυο ήταν τα ψηφοδέλτια, εκείνο της Ενότητας που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ και αυτό των Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, οι δάσκαλοι αύριο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δείχνοντας την αντίθεση τους στην αξιολόγηση των διευθυντών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οι δάσκαλοι είναι κοντά τους, τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία είναι ανοικτά, θα γίνουν κάστρα αντίστασης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και ο σύλλογος δασκάλων μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς θα πρωτοστατήσει στο να δρομολογηθούν τέτοιες εξελίξεις σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας που να νοιώθουν οι οικογένειες μια σιγουριά και ένα αποκούμπι», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών και εκ νέου υποψήφιος, Γ. Αμπαζής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ